Diensten en dienstverleners
< Terug naar overzicht
Of selecteer een andere dienst
Antonius Maaltijdservice
Antonius Maaltijdservice

Antonius Maaltijdservice levert (h)eerlijke gezonde maaltijden aan huis. Deze maaltijden worden ambachtelijk bereid door Egbert Jan Foodservice.

 

 

 

Egbert Jan Foodservice is een kleine regionale keuken die staat voor duurzaam en lokaal. Ze werken veelal met de beste regionale producten en dagverse ingrediënten. Ook wordt er rekening gehouden met uw (eet)wensen. Al meer dan 25 jaar hebben ze passie voor eerlijk, smakelijk en gezond eten. De maaltijden worden bezorgd (in een groot deel) van de gemeenten Súdwest-Fryslân en De Fryske Marren.  

 

De maaltijden worden iedere dag rond een vast tijdstip bezorgd. De maaltijden moeten bij u thuis in de koelkast worden bewaard. U kunt de maaltijd zelf verwarmen in de magnetron. De gebruiksaanwijzing voor het opwarmen van de maaltijd kunt u eventueel opvragen.

 

De eerste week ontvangt u een standaardmenu. Vanaf de tweede week kunt u zelf een keuzemenu (die u via de bezorger ontvangt en ingevuld weer inlevert) samenstellen, ook wanneer u een dieet volgt. Iedere dag kunt u kiezen uit verschillende menu’s op een menulijst die u wekelijks via de vrijwillige bezorger  ontvangt. Er zijn ook vegetarische maaltijden. De maaltijd wordt bezorgd in een vershoudbox, die ervoor zorgt dat de maaltijd koel blijft.

 

Egbert Jan Foodservice over allergeen- en E-nummervrij

"Op het gebied van onze recepturen en smaak zijn we druk geweest om deze te verbeteren en alle onnodige hulpstoffen eruit te halen. Samen met de Weerd Specerijen hebben we vanuit pure kruiden onze eigen smaken samengesteld en zijn we voor 80% allergeen- en E-nummer vrij."

 

Proefmaaltijd aanvragen
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze maaltijdservice, maar nog niet helemaal overtuigd van de (h)eerlijke kwaliteit van de maaltijden? Vraag bij ons een gratis proefmaaltijd aan. 

 

Vraag hier een gratis proefmaaltijd aan

 

Antonius Maaltijdservice