Diensten en dienstverleners
< Terug naar overzicht
Of selecteer een andere dienst
Antonius Maaltijdservice
Antonius Maaltijdservice

Hebt u niet de mogelijkheid of zin om zelf te koken, laat dan uw maaltijd aan huis bezorgen.

 

 

Thuishotel en Antonius Maaltijdservice leveren verse maaltijden aan huis. De maaltijden worden bezorgd in een groot deel van de gemeentes Súdwest-Fryslân en De Fryske Marren.

De maaltijden bestaan uit vlees, groente en aardappelen, rijst of pasta en eventueel een nagerecht. 

 

De maaltijden worden dagelijks bezorgd (6 of 7 dagen in de week) op een vast tijdstip vanaf 8.00 uur 's morgens. De maaltijden moeten bij u thuis in de koelkast bewaard worden. U bereidt de maaltijd door deze te verwarmen in de magnetron. De gebruiksaanwijzing staat op de verpakking.

 

U kunt zelf uw menu samenstellen, ook wanneer u een dieet volgt. Iedere dag kunt u kiezen uit verschillende menu's uit de menulijst die u wekelijks via de chauffeur ontvangt. Uiteraard zijn er ook vegetarische maaltijden. De maaltijd wordt bezorgd in een vershoudbox, die er voor zorgt dat de maaltijd koel blijft.

 

Hoe vraagt u de maaltijden aan?

Vul het aanmeldformulier in. U vindt deze door hieronder op de groene balk 'Antonius Maaltijdservice' te klikken en vervolgens op de blauwe balk 'contact opnemen'. Dit aanmeldformulier kunt u digitaal invullen en verzenden.

Uiteraard kunnen we u ook per post een folder met aanmeldformulier bezorgen, neem dan even contact op: 0515 461 234 of info@thuishotel.nl

 

Drie werkdagen na ontvangst van het aanmeldformulier leveren we de eerste maaltijd bij u aan huis. U ontvangt de eerste dagen een standaardmaaltijd. Zodra we de ingevulde menukaart (die u via de chauffeur ontvangt en weer inlevert) van u hebben ontvangen krijgt u maaltijden volgens uw eigen keuzemenu. 

 

Antonius Maaltijdservice