Diensten en dienstverleners
< Terug naar overzicht
Of selecteer een andere dienst
Personenalarmering
Personenalarmering

U wilt niet in de situatie terechtkomen dat u lelijk valt en niemand kunt alarmeren. Personenalarmering biedt de oplossing.

 

 

Zodra u op de grond ligt en niet meer overeind komt, drukt u op de alarmknop van uw ketting of polsband en wordt er contact gemaakt met bijvoorbeeld een medewerker van Thuiszorg Antonius..

 

Medische en sociale alarmering
Neem contact op met Thuishotel wanneer u personenalarmering wilt. Zij stellen u een aantal vragen en adviseren u met welke leverancier(s), bijvoorbeeld FocusCura (zie onderstaand voor meer info), u contact op kunt nemen. Indien u niet in aanmerking komt voor medische alarmering dan kunt u sociale alarmering aanvragen. 

Direct aanvragen Sociale alarmering

 

Professionele alarmopvolging

Wilt u dat een medewerker van Thuiszorg Antonius bij u komt als u op de alarmknop drukt? Geef dit aan op het aanvraagformulier van de leverancier. Deze organisatie geeft dit door aan Thuishotel en zij registreren het en regelen de maandelijkse betaling.

Professionele alarmopvolging regelen 

Let op, u heeft bij het invullen van dit formulier alleen de alarmopvolging geregeld.

 

Deurtoegangsysteem

Om de medewerker van Thuiszorg Antonius indien nodig op een eenvoudige en snelle manier toegang te verschaffen tot uw woning is een sleutelkluis of het  Ckey-Door/Phoniro deurtoegangssysteem een vereiste. 

 

Direct aanvragen deurtoegangssystemen

 

 

FocusCura