Diensten en dienstverleners
< Terug naar overzicht
Of selecteer een andere dienst
Bijeenkomst erfrecht en uitvaart: 8 november
Bijeenkomst erfrecht en uitvaart: 8 november

Heeft u wel eens nagedacht over het einde van het leven? Het is geen vrolijk onderwerp, maar wel belangrijk om eens bij stil te staan. 

Thuishotel organiseert een informele middag waarin Karin Rientjes (noratis), Gonneke Haaksma (uitvaartbegeleidster) en Anne de Jong (uitvaartverzorger) u meer vertellen over allerlei praktische zaken die aan de orde komen bij een (naderend) levenseind. 

 

Testament

Een goed testament is belangrijk bij een juiste afwikkeling van de (fiscale) nalatenschap. Tijdens deze bijeenkomst vertelt notaris Karin Rientjes dan ook over het huidige erfrecht en het levenstestament. Een belangrijke vraag die zal worden beantwoord is bijvoorbeeld: wat is het nut van een goed (volgens wetgeving) testament? Ook kunt u Karin allerlei vragen stellen over dit onderwerp. 

 

Uitvaart

Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Weet u bijvoorbeeld wat er allemaal kan en mag? En hoe zit het met uitvaartverzekeringen en begrafenisverenigingen?
Ook niet geheel onbelangrijk: wat kost een uitvaart eigenlijk? De aanwezige uitvaartbegeleidster Gonneke Haaksma en uitvaartverzorger Anne de Jong gaan deze vragen voor u beantwoorden op 8 november. Uiteraard staan zij ook open voor uw vragen.

 

Datum Woensdag 8 november 2017

Locatie: Sneek

 

Meer informatie en/of aanmelden