Diensten en dienstverleners
< Terug naar overzicht
Of selecteer een andere dienst
Bijeenkomst: Ervaar hoe Domotica u kan helpen
Bijeenkomst: Ervaar hoe Domotica u kan helpen

Zien wie er voor de deur staat zonder de deur te openen en nooit meer zelf stofzuigen dankzij een robotstofzuiger.

Zien wie er voor de deur staat zonder de deur te openen en nooit meer zelf stofzuigen dankzij een robotstofzuiger. Klinkt handig, toch?! Expert Silvius
en Van der Weij Installatie (dienstverleners waarmee Thuishotel samenwerkt) laten u tijdens een bijeenkomst kennismaken met domotica.


Expert Silvius

“Veel ouderen weten helaas nog niet precies welke technische snufjes er zijn die het dagelijks leven makkelijker maken. Terwijl zij hier juist veel baat bij kunnen hebben”, aldus Nico Silvius. In de winkel in Sneek verkoopt Nico elektronisch apparatuur, zoals wasmachines die met een app op de mobiele telefoon op afstand te bedienen zijn en robotstofzuigers.


“Ook verkopen wij luidsprekers met Google assistent erop. Je kunt bijvoorbeeld aan de luidspreker vragen of het glad is buiten en je krijgt antwoord zodat je er rekening mee kunt houden.” Nico neemt een aantal (betaalbare) apparaten
mee zodat u het zelf kunt ervaren. 


Van der Weij Installatie

”Als we mensen vertellen wat er tegenwoordig mogelijk is, dan is vaak de reactie dat ze dat ook willen”, vertelt Arnold Verbaas. “We hebben bijvoorbeeld laatst een camerasysteem geïnstalleerd bij een ouder echtpaar. Meneer vond dit een veilig idee voor als zijn vrouw alleen thuis is.

” Van der Weij is ook in te zetten bij het plaatsen van een deurintercom en het koppelen van licht (zodat met één druk op de knop alle lichten aan en uit gaan). Ook Van der Weij laat u aan de hand van voorbeelden zien wat er allemaal mogelijk is.

Ga naar de bijeenkomst en kom er ook achter hoe u uw leven vergemakkelijkt!

Aanmelden voor de bijeenkomst