Diensten en dienstverleners
< Terug naar overzicht
Of selecteer een andere dienst
Middag over valpreventie, woensdag 5 juni 2019
Middag over valpreventie, woensdag 5 juni 2019

De thuiszorgteams Weidum en Wommels organiseren in samenwerking met Thuishotel een informatief uitje. Deze middag komt u alles te weten over het belangrijke onderwerp: Valpreventie.

Wietske Bakker en Peter Merrelaar (Fysiotherapie Wommels) geven een presentatie waarin de factoren die bij dit onderwerp een rol spelen onder de aandacht gebracht worden. Vanuit de praktijk geven ze tips en aandachtspunten om de kans op vallen te verkleinen. Het belang van een juiste manier van bewegen zullen ze als fysiotherapeuten extra toelichten.

 

Mieke Koot van Mijn Huis op Maat laat u zien welke leuke oplossingen er zijn om u woning veiliger te maken en vallen te voorkomen. Wist u dat er een bedlamp is, waardoor u in de nacht veilig het toilet kunt vinden? Heeft u vragen over de veiligheid van uw woning? Stel ze dan vooral!

 
U kunt zich aanmelden via onderstaande knop 'Meer informatie en aanmelden' en dan 'Contact opnemen'. Dit kan tot donderdag 27 mei 2019. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u een week van tevoren een bevestigingsbrief/-mail met het adres van de locatie.      


Meer informatie en aanmelden