Diensten en dienstverleners
< Terug naar overzicht
Of selecteer een andere dienst
Workshop: Maak kennis met de Smartphone
Workshop: Maak kennis met de Smartphone

Bent u op zoek naar een geschikte mobiele telefoon (ook wel smartphone genoemd)? En wilt u graag stapsgewijs leren hoe u de telefoon moet gebruiken en wat de mogelijkheden zijn? Senior Tab biedt een voordelige Smartphone aan met een workshop!

Workshop ‘omgaan met de smartphone’


De workshop is alleen bedoeld voor mensen die interesse hebben om de Smartphone aan te schaffen en is niet geschikt voor mensen die uitleg willen over een telefoon die ze al in bezit hebben. Tijdens de workshop kunt u namelijk de Smartphone uitgebreid bekijken en krijg u, in een klein groepje, uitleg over hoe de telefoon werkt en hoe u deze kunt gebruiken. Bent u na de workshop enthousiast geworden? Dan kunt u het toestel bestellen.

 

Smartphone

De Smartphone heeft een helder geluid en is uitgerust met een 4.5 inch groot kleurenscherm. Het telefoonboek biedt ruimte voor talloze namen en telefoonnummers. U kunt gemakkelijk Sms-en (versturen en ontvangen van geschreven tekst) en WhatsAppen (berichtjes en foto’s versturen en ontvangen). Dit alles maakt het tot een leuk en simpel toestel! De Smartphone kost €99,00. Wilt u dat het toestel volledig gebruiksklaar wordt afgeleverd en wilt u er een beschermhoesje bij dan betaalt u €139,00.  

Aanmelden doet u via het aanmeldformulier. Dit kan tot maandag 6 november 2017. Wacht hier niet te lang mee, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u een bevestigingsbrief met het adres van de locatie.  

Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u hier klikken