Nieuws

Op dinsdag 3 oktober a.s. vindt er een smaakmarkt plaats in het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Het thema is: eten uit je (eigen) achtertuin. Tijdens deze dag (van 10.00 uur tot 16.00 uur) is er van alles te proeven, te zien en te doen in het ziekenhuis.  


Onder prachtige weersomstandigheden werd zondag 13 augustus het Rabo Sneekweek Slotconcert aan de Looxmagracht georganiseerd. Voor dit gezellige muziekspektakel mocht o.a. Thuishotel ook dit jaar weer cliënten  van Thuiszorg Zuidwest Friesland uitnodigen via de Lions Club Waterstad Sneek.


Thuishotel is telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 14.00 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur. 


Iedereen heeft eigen voorkeuren op het gebied van eten. Als je gezond bent is het zo vanzelfsprekend om te kunnen genieten van lekkere, smaakvolle voeding.


Vijf jaar geleden startte het project levensboeken van Thuishotel. Het vijfjarig bestaan van het project werd gevierd met een feestelijke bijeenkomst in Lewinski in Sneek, met verschillende sprekers en workshops.