Nieuws

Zou u wel eens wat hulp willen bij het huishoudelijke werk? Thuishotel kan dit voor u regelen!!


Iedereen heeft eigen voorkeuren op het gebied van eten. Als je gezond bent is het zo vanzelfsprekend om te kunnen genieten van lekkere, smaakvolle voeding.


Sketches van vissersvrouwen Froukje en Joukje, een presentatie over Caren én lekker eten. Zo’n 40 mensen hebben dinsdag 17 oktober genoten van een goedgevulde dag in Sint Nicolaasga. Thuiszorg Zuidwest Friesland (team Sint Nicolaasga en omstreken) organiseerde in samenwerking met Thuishotel het gezellige uitje in het Unitasgebouw.


Op dinsdag 3 oktober a.s. vindt er een smaakmarkt plaats in het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Het thema is: eten uit je (eigen) achtertuin. Tijdens deze dag (van 10.00 uur tot 16.00 uur) is er van alles te proeven, te zien en te doen in het ziekenhuis.  


Onder prachtige weersomstandigheden werd zondag 13 augustus het Rabo Sneekweek Slotconcert aan de Looxmagracht georganiseerd. Voor dit gezellige muziekspektakel mocht o.a. Thuishotel ook dit jaar weer cliënten  van Thuiszorg Zuidwest Friesland uitnodigen via de Lions Club Waterstad Sneek.