Smaakmarkt op 3 oktober 2017 in het Antonius Ziekenhuis

Smaakmarkt op 3 oktober 2017 in het Antonius Ziekenhuis

Op dinsdag 3 oktober a.s. vindt er een smaakmarkt plaats in het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Het thema is: eten uit je (eigen) achtertuin. Tijdens deze dag (van 10.00 uur tot 16.00 uur) is er van alles te proeven, te zien en te doen in het ziekenhuis.  

In de centrale hal staan onder andere de volgende standhouders voor u klaar:

 

  • imker Femke Meinen,
  • Tante Luus met granola,
  • Buurvrouw Durkje,
  • IJsmakerij Tikje Anders,
  • Tuinderij Ús Hôf,
  • de Streekboer,
  • Stuurgroep Ondervoeding met het project ‘Goed gevoed ouder worden’,
  • de Wylde Boerinne met zuivelproducten,
  • Nathalia Zoer van Natural Nature Food met mosterds en chutneys,
  • Pandriks met biologisch brood,
  • de Afûk met het project ‘De smaak te pakken krije’,
  • de keuken van het ziekenhuis (maaltijdservice Patyna & Antonius)
  • Thuishotel.

 
Daarnaast worden er verschillende interessante lezingen aangeboden:

 

  • Als eten niet meer smaakt door een lid van het projectteam ‘Goed gevoed ouder worden’. Tijd: 11.00 uur 
  • Lokale groenten en fruit op basis van permacultuur door Bregje Hamelynck en Michel Pauluis van permacultuur-tuinderij Ús Hôf. Tijd: 13.00 uur
  • Smaaksturing door Jelle Ferwerda (adviseur voeding). Tijd: 15.00 uur

 


De lezingen worden gegeven in het stiltecentrum van het ziekenhuis.   

Bovendien kunt u ter plekke een maaltijd bereid met lokale producten van de Streekboer voor thuis kopen.

U bent van harte welkom! De toegang is gratis en aanmelden voor de smaakmarkt is niet nodig. Wel is er op de facebookpagina van Thuishotel een evenement aangemaakt.  

 

Hier kunt u laten weten dat u aanwezig bent.