Smaakmarkt op 3 oktober 2017 in het Antonius Ziekenhuis

Op dinsdag 3 oktober a.s. vindt er een smaakmarkt plaats in het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Dit wordt georganiseerd in het kader van de Week van de Smaak. Het thema is dit jaar: eten uit je (eigen) achtertuin. Tijdens deze dag (van 10.00 uur tot 16.00 uur) is er van alles te zien en te doen in het ziekenhuis.  

In de centrale hal staan onder andere de volgende standhouders voor u klaar: imker Femke Meinen, kaasmakerij Buurvrouw Durkje, de Streekboer, Stuurgroep Ondervoeding met het project ‘Goed gevoed ouder worden’, Nathalia Zoer van Natural Nature Food met mosterds en chutneys, de Afûk met het project ‘De smaak te pakken krije’, de keuken van het ziekenhuis (maaltijdservice Patyna & Antonius) en Thuishotel.
Daarnaast worden er verschillende interessante lezingen over voeding aangeboden. Eén daarvan gaat over smaaksturing en wordt gegeven door Jelle Ferwerda (adviseur voeding). De locatie van de lezingen wordt ter plekke bekend gemaakt. 

 
Binnenkort worden de overige standhouders en (tijdstippen van de) lezingen bekend gemaakt. Houd deze pagina dan ook in de gaten.    

 

U bent van harte welkom! Aanmelden voor de smaakmarkt is niet nodig. Wel is er op de facebookpagina van Thuishotel een evenement aangemaakt.  

 

Hier kunt u laten weten dat u aanwezig bent.

 

Houd onze website in de gaten voor nadere informatie.