De uitjes: voor ieder wat wils

Momenteel zijn we druk bezig met Thuishotelnieuws. In dit nummer is er aandacht voor onder andere Caren, Kunstgebit Friesland en korting bij verzekeraars. Houd uw brievenbus rond 1 september in de gaten.


Bent/kent u iemand die van poetsen houdt en het fijn vindt om ouderen te ontzorgen? Laat het ons weten! Thuishotel zoekt namelijk hulpen in de huishouding in Sneek, Bolsward, Oudehaske, Lemmer en Joure (e.o.).

 

Thuishotel verzorgt de eerste contacten met de opdrachtgever, daarna lopen de contacten direct via de hulp in de huishouding. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met ons. Dit kan via info@thuishotel.nl of door te bellen naar 0515-461234.

 

Klik hier voor meer informatie.  

 

 

Wilt u gebruik maken van particuliere hulp in de huishouding?

 

Klik hier voor meer informatie..


Op dinsdag 3 oktober a.s. vindt er een smaakmarkt plaats in het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Dit wordt georganiseerd in het kader van de Week van de Smaak. Tijdens deze dag (van 10.00 uur tot 16.00 uur) is er van alles te zien en te doen in het ziekenhuis. Zo staan er verschillende standhouders in de centrale hal. Daarnaast worden er verschillende interessante workshops over gezonde voeding (onder andere over smaaksturing) aangeboden.

 

U bent van harte welkom!

Houd onze website www.thuishotel.nl in de gaten voor nadere informatie. 


Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met ons. Dit kan door te bellen naar 0515-461234 (maandag t/m donderdag van 9:00 uur tot 14:00 uur en op vrijdag van 9:00 uur tot 12:30 uur) of een mail te verzenden naar info@thuishotel.nl.


Wist u trouwens dat wij af en toe in het infopunt (in de centrale hal van het ziekenhuis) zitten? Kom gerust langs, wij helpen u graag persoonlijk en direct.     

Hartelijke groet,

Team Thuishotel