Diensten en dienstverleners
< Terug naar overzicht
Of selecteer een andere dienst
Bemiddeling hulp in de huishouding
Bemiddeling hulp in de huishouding

Wilt u graag een particuliere hulp in de huishouding? Dat kan dankzij Thuishotel, die bemiddeling naar een huishoudelijke hulp voor u regelt.

 

 

Om verschillende redenen kunt u behoefte hebben aan een huishoudelijke hulp. Omdat u het te druk met andere werkzaamheden heeft of wanneer u vanwege medische redenen (tijdelijk of permanent) niet meer in staat bent tot het bijhouden van uw huishouden, zoals bij ziekte, handicap of na een ziekenhuisopname.

 

Maar natuurlijk is inschakeling van een huishoudelijke hulp niet altijd het gevolg van een medische - of andere reden. Het uitbesteden van deze werkzaamheden is natuurlijk ook gewoon comfortabel waardoor u meer tijd voor uzelf heeft.

 

Welke werkzaamheden kunnen door de huishoudelijke hulp worden verricht?

Bij huishoudelijke hulp kunt u denken aan alle hulp die u nodig heeft in en rondom het huis, zoals het stofzuigen van uw vertrekken, het doen van de was, het afnemen van de meubels, het strijken van kleding, het lappen van uw ramen of het halen van boodschappen en het verrichten van lichte werkzaamheden in uw tuin.

 

Hoe werkt het?

Indien u een huishoudelijke hulp wenst, vul dan het contactformulier in of download het aanvraagformulier. Wanneer wij het aanvraagformulier ondertekend ontvangen hebben gaan wij aan de hand van de door u opgegeven criteria op zoek naar een huishoudelijke hulp. Zodra wij iemand hebben gevonden, nemen wij contact met u op om de gegevens door te spreken. Vervolgens heeft u eerst een kennismakingsgesprek met de huishoudelijke hulp.

Wanneer de huishoudelijke hulp daarna bij u aan de slag gaat, is er o.a. sprake van een gezagsverhouding en daarmee ook van een arbeidsovereenkomst en werkgeverschap. 

 

Welke kosten moet u betalen?

 

Tarieven 2024:Voor de diensten van de huishoudelijke hulp betaalt u een uurtarief van €15,00.

  • In overleg met de hulp eventuele reiskosten.

 

Bemiddelingskosten

Voor een geslaagde bemiddeling betaalt u eenmalige bemiddelingskosten aan Thuishotel:

  • €50,00 (voor abonnees van Thuishotel)
  • €75,00 (voor niet-abonnees van Thuishotel)

 

Helaas zijn er momenteel geen particuliere hulpen in de huishouding via Thuishotel beschikbaar. Nieuwe aanvragen voor een hulp plaatsen we op een wachtlijst.  

 

Belangstelling?

Voor meer informatie kunt u bellen, mailen of het aanvraagformulier hieronder invullen. 

 

U kunt dit formulier uitprinten en invullen en na ondertekening  opsturen

naar:

 

Thuishotel

Antwoordnummer 500

8600 VB Sneek 

Of inscannen en mailen naar info@thuishotel.nl 

 

Wilt u het informatiepakketje per post ontvangen klik dan op meer informatie en aanmelding.

Voor meer informatie of aanmelding