Diensten en dienstverleners
< Terug naar overzicht
Of selecteer een andere dienst
Pedicure aan huis
Pedicure aan huis

Van alle lichaamsdelen besteden we de minste aandacht aan onze voeten, terwijl ze zo belangrijk zijn! Via Thuishotel kunt u een pedicure aan huis laten komen.

 

Onze voeten dragen een zware last. Die likdoorn of die pijnlijk ingegroeide nagel, eelt en kloven kunnen de oorzaak zijn dat iemand maar weinig meer aan beweging doet. Door pijn of zwelling dragen oudere mensen soms alleen nog maar pantoffels. Wat doen we onze voeten aan!

 

Een pedicure knipt en freest uw teennagels, behandelt ingegroeide nagels, verwijdert eelt en masseert eventueel uw voeten lekker met verzachtende crème. Ook geeft zij informatie over de juiste verzorging. Zeker voor diabetespatiënten is een goede voetverzorging extra belangrijk om complicaties te voorkomen.

 

Thuishotelabonnees die graag thuis behandeld willen worden kunnen een beroep doen op de pedicure aan huis. U belt ons of u vraagt de pedicure aan via deze website en wij regelen een pedicure voor u. Vervolgafspraken kunt u rechtstreeks maken met de pedicure die bij u thuis komt.

 

Een behandeling duurt 45 minuten. Duurt de behandeling langer, dan mag de pedicure extra kosten in rekening brengen.

 

Aanvragers met Diabetes of rematoïde  artritis worden behandeld door een pedicure met aantekening voor het behandelen van deze aandoeningen.

 

U kunt gebruik maken van de dienst Pedicure aan huis als u abonnee bent van Thuishotel

 

 

Voor prijs en meer info klik hier