Diensten en dienstverleners
< Terug naar overzicht
Of selecteer een andere dienst
Verhuisbegeleiding
Verhuisbegeleiding

De Thuishoteldienst Verhuisbegeleiding is nog niet zo bekend bij een groot publiek. Toch weten wij zeker dat deze dienst veel voor u kan betekenen.

 

 

Verhuisbegeleiding biedt ondersteuning bij het leegruimen van woningen. Stel dat een oudere in uw familie gaat verhuizen van een eigen woning naar een seniorenflat of appartement in een verzorgingshuis. Vaak zal het gaan om een verhuizing naar een kleinere ruimte, dus moeten er heel wat meubels en andere persoonlijke bezittingen worden uitgezocht. Wat is vanwege de emotionele waarde belangrijk om mee te nemen en wat is praktisch? De medewerker van Have en Goed (het bedrijf dat de Verhuisbegeleiding uitvoert) geeft u hierbij nuttige adviezen. Vervolgens kunt u bij deze dienst terecht voor de daadwerkelijke verhuizing en alles wat daar verder bij komt kijken.

 

Plan van aanpak

Ook kan het gebeuren dat uw bejaarde vader of moeder (plotseling) in het ziekenhuis terecht komt. Als de opname langer gaat duren dan was voorzien, regelt Verhuisbegeleiding het onderhoud van woning en tuin en wordt er eventueel voor bewaking gezorgd. In het geval van overlijden van een dierbare, kunt u hulp inschakelen bij het selecteren van persoonlijke bezittingen in de woning van de overledene. Ook regelt Verhuisbegeleiding alle verzekeringskwesties.

Have & Goed Huisdiensten