Diensten en dienstverleners
< Terug naar overzicht
Of selecteer een andere dienst
Vier het leven
Vier het leven

Wilt u gezellig een middag of avond uit? Dat kan met Vier het Leven! Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten van deur-tot-deur voor ouderen (65+) waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten.

U wordt thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten gaat u gezellig naar een bioscoop of theater (bijvoorbeeld in Sneek) of museum bij u in de buurt. U geniet van een drankje tussendoor en wordt na afloop weer veilig thuisgebracht. 

 

Interesse?

U kunt geheel vrijblijvend het programma voor uw regio aanvragen via Vier het Leven (zie onderstaande contactgegevens). Als u mee wilt, kunt u zich per activiteit aanmelden. Per activiteit betaalt u de vermelde arrangementsprijs. Bij het arrangement zijn inbegrepen: het kaartje, de consumptie, het vervoer en de bespreekkosten. Bent u minder mobiel? Ook dan kunt u met Vier het Leven mee.    


Korting Thuishotelabonnees 

Als pashouder van Thuishotel krijgt u in 2023 per voorstelling €2,00 korting. Geef hiervoor bij uw aanmelding duidelijk door dat u een abonnement heeft op Thuishotel.     


Contactgegevens Vier het Leven 

Landelijk telefoonnummer: 035  524 51 56 (ma. t/m vrij. van 9.00 tot 18.00 uur)   
Mail: info@4hetleven.nl 
Website: www.4hetleven.nl