Diensten en dienstverleners
< Terug naar overzicht
Of selecteer een andere dienst
Zomercruise Veluwemeer, dagtocht met Veenstra Reizen

We vertrekken ’s ochtends richting Elburg waar we aan boord stappen van een schip voor een 3 uur durende boottocht over het prachtige Veluwemeer.

Vanaf dit meer is er altijd wat te zien en te beleven; de Veluwe en de eilanden met natuurgebieden aan de ene kant en de stranden, jachthavens en recreatie aan de andere kant.

 

Naar de rondvaart rijden wij naar Urk waar we onder leiding van een gids de Ginkiestocht lopen door Urk. De Ginkiestocht leidt door de wirwar van straatjes en steegjes (ginkies) van het pittoreske centrum van Urk. Verrassende doorkijkjes, knusse pleintjes, karakteristieke gevels en de vele sierlijke decoraties met ankers en scheepjes bepalen het beeld. Na de Ginkiestocht rijden we weer terug naar de opstapplaatsen.

Programma vrijdag 26 juli 2024

07.20 uur – 09.35 uur                    Ophaalroute
11.00 uur – 14.00 uur                    3 uur durende rondvaart Veluwemeer
15.00 uur – 16.15 uur                    Ginkiestocht Urk o.l.v. een gids
17.15 uur – 19.30 uur                    Verwachte terugkomst opstapplaatsen

 

Ophaalroute
- Bolsward (Wokrest. Kloosterlaan 24) 8.35 uur                                                
- Sneek (NS station):8.50 uur
- Heerenveen (carpool t/o McDonald’s):9.20 uur      
- Joure (Busstation naast McDonald’s): 9.35 uur

Kosten
Abonnees Thuishotel: €94 p.p.

Niet-abonnees: €99,00 p.p.

Inclusief
Reis per touringcar, 3 uur durende rondvaart over het Veluwemeer, 2 x koffie/thee met gebak, broodbuffet met soep, Ginskietoch Urk o.l.v. een gids.

Voor dit uitje geldt

Bel met Veenstra Reizen (tel. 0511 – 54 18 09). Houd uw Thuishotelabonnee- nummer bij de hand. Na de boeking ontvangt u een bevestiging met factuur. Bij te weinig deelname (minimaal 20 pers.) behoudt Veenstra Reizen zich het recht om de dagtocht te annuleren. Geeft u alstublieft bij uw boeking aan of u rolstoelafhankelijk bent of een rollator meeneemt.

 

Annuleringen

Wanneer u verhinderd bent, dient u zich af te melden. Bij afmeldingen tot de dag vóór vertrek brengt Veenstra geen kosten in rekening. Bij afmeldingen op de dag van vertrek of indien u zonder afmelding niet komt, is Veenstra Reizen genoodzaakt 100% van de reissom in rekening te brengen