Eerste Antonius maaltijd-aan-huis bezorgd op 24 april jl.

Meneer Andries de Blaauw uit Sneek was de allereerste klant van Antonius Maaltijdservice die een warme maaltijd thuis ontving. De maaltijd werd -gekoeld- bij hem thuis gebracht. Hoofd centrale keuken Thijs Geerdink reikte hem deze maaltijd persoonlijk uit.

 

De maaltijdservice van de Antonius Zorggroep/Plantein bestaat al langere tijd: de keuken van het Antonius Ziekenhuis kookt alle maaltijden voor de woonzorgcentra van Plantein. Nieuw is dat particulieren nu de maaltijden ook aan huis bezorgd kunnen krijgen.

 

De maaltijden zijn overigens ook in het ziekenhuis zelf te koop. Patiënten die uit het ziekenhuis ontslagen worden kunnen voor één of meerdere dagen een ziekenhuismaaltijd kopen en mee naar huis nemen. Ook de partner of familieleden kunnen gebruik maken van deze maaltijdservice.

 

Voor de maaltijd-aan-huis service werkt het Antonius samen met Thuishotel, het dienstenpakket van Thuiszorg Zuidwest Friesland. Thuishotelleden ontvangen korting op deze maaltijden.

 

Antonius Zorggroep bestaat uit het Antonius Ziekenhuis en Thuiszorg Zuidwest Friesland

 

Maaltijdservice Antonius Zorggroep

 

 

Bijschrift bij foto: Meneer De Blaauw neemt  de eerste maaltijd-aan-huis in ontvangst van hoofd centrale keuken Thijs Geerdink

 

kijk ook op Facebook