Geslaagd uitstapje met Thuiszorg Zuidwest Friesland

Thuishotelabonnees en cliënten van de thuiszorgteams in Sneek hebben vrijdag 15 maart genoten van een uitje in de Schuttersheuvel in Sneek. Hier verblijdde Janny Baarda de 50 deelnemers met prachtige Friese liederen en gedichten.

Mensen ontmoeten
Na de ontvangst gingen twee thuiszorgmedewerkers van zorgteam Sneek Noorderhoek onder het genot van een hapje en een drankje met de aanwezigen in gesprek over de thuiszorg. Daarna was het om 12 uur tijd voor een heerlijke, warme maaltijd naar keuze van Antonius Maaltijdservice.
Gedurende de dag was er ruimte om gezellig bij te praten met bekenden of juist nieuwe mensen te leren kennen.


Een feest der herkenning

Na het eten trad Fryske sjongeres Janny Baarda op. Janny haar programma, geheel in het Fries met gedichten en versjes, heet “Muzyk op myn eigen wize”. Tijdens het optreden werd er enthousiast meegezongen.
De deelnemers genoten volop: "Wat hebben we een goed georganiseerde middag gehad. Janny zong veel liedjes van vroeger, het was een groot feest der herkenning. Het was zo gezellig dat ik het jammer vond dat de dag alweer voorbij was", aldus één van hen.     

NLdoet

Thuishotel organiseerde het gezellige uitje. Dit vond plaats in het kader van NLdoet, de nationale vrijwilligersactie van het Oranje Fonds. Om deze reden hielpen ook vrijwilligers een handje mee om de aanwezigen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Thuishotel organiseert regelmatig gezellige uitjes. Lijkt het u ook leuk om eens mee te gaan? Houd via www.thuishotel.nl de uitjes in de gaten of bel naar 0515-461234 om te vragen wat er op het programma staat.Fotobijschrift: De aanwezigen genoten van het optreden van Janny Baarda.