Gezellig uitstapje in Woudsend voor cliënten en abonnees

Cliënten van de thuiszorgteams in Woudsend en Balk en Thuishotelabonnees genoten donderdag 16 mei van een uitje in de Driuwpôlle in Woudsend. Hier verblijdde Sander Metz de deelnemers met prachtige muziek.

Mensen ontmoeten
Na de ontvangst vertelden thuiszorgmedewerkers over het uitgebreide aanbod van de thuiszorg en Thuishotel. Daarna was het om 12 uur tijd voor een heerlijke, warme maaltijd naar keuze van Antonius Maaltijdservice. Gedurende de dag was er ruimte om gezellig bij te praten met bekenden of juist nieuwe mensen te leren kennen.

 

Een feest der herkenning

Na het eten trad zanger Sander Metz op. Tijdens het optreden werd er enthousiast meegezongen. De aanwezigen genoten volop: "Wat hebben we een goed georganiseerde middag door Thuiszorg Zuidwest Friesland gehad. Sander zong veel bekende liedjes, het was een groot feest van herkenning. Dit kan wel vaker!", aldus één van hen.     

Het gezellige uitstapje werd georganiseerd door de thuiszorgteams van Woudsend en Balk in samenwerking met Thuishotel.

 


De aanwezigen deden enthousiast mee met het optreden van Sander Metz.

 

Thuishotel (het aanvullende dienstenpakket van Thuiszorg Zuidwest Friesland) organiseert regelmatig gezellige uitjes. Lijkt het u ook leuk om eens mee te gaan? Bekijk de uitstapjes via www.thuishotel.nl of bel naar 0515-46 12 34 om te vragen wat er op het programma staat.