Met FitStap weer fit en vitaal

Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal. Er gaan meerdere FitStap-groepen starten bij Fysiotherapie de Loten in Sneek.

 

Gecertificeerd FitStap-coach Melanie Visser begeleidt en helpt de deelnemers om zich vitaler, fitter en gezonder te voelen. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. Of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking. FitStap is leuk én haalbaar!


Zelf je training plannen

De deelnemers trainen gedurende het programma één keer per week in een groep. Tijdens de trainingen is er – naast beweging – ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness. Daarnaast trainen de deelnemers twee keer in de week zelfstandig. Deze momenten kunnen zij zelf inplannen. Ook gaan de deelnemers aan de hand van opdrachten en tips actief in de weer met het aanpassen van hun leefstijl.

 

Gratis app

Via een gratis app worden de deelnemers gemotiveerd en hebben ze contact met elkaar en met de coach. Naast fysieke bijeenkomsten vindt er dus ook online, interactieve ondersteuning plaats. Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan bij FitStap voorop.

 
Kosten

Thuishotelabonnees ontvangen korting en betalen €110,- (i.p.v. €119,-) voor het 12 weken durende programma FitStap. Geef bij aanmelding door dat u Thuishotelabonnee bent en neem uw Thuishotelpas 2020 mee naar de eerste bijeenkomst.   


Startdata en aanmelden

Kijk voor de data op FitStap.nl/trainers/melanie-visser én meld u direct aan!