Thuiszorg Zuidwest Friesland organiseert geslaagd dagje uit in Workum

Cliënten van de thuiszorgteams in Workum en Thuishotelabonnees hebben dinsdag 29 mei genoten van een uitje in Op de Hoek van de Stal in Workum. Hier verblijdde Sander Metz de deelnemers met prachtige live muziek.

Na de ontvangst met koffie en wat lekkers  trad Sander Metz op. Sinds 2017 heeft Sander zijn eigen bedrijf: SanderMetz.nl muziek en meer. Hij biedt muzikale, theatrale en welzijnsactiviteiten aan voor iedere doelgroep en in de breedste zin van het woord. Het geven van muzieklessen en dirigent zijn in verschillende koren zijn hier twee voorbeelden van.   
Ook verzorgden de thuiszorgmedewerkers zelf een optreden. Ze zongen een zelfgeschreven lied over hun werk bij de thuiszorg. Tijdens de optredens werd er gedanst en de polonaise werd ingezet.

Gedurende de dag was er ruimte om gezellig bij te praten met bekenden of juist nieuwe mensen te leren kennen. De 40 deelnemers genoten volop: “Ik heb weer veel oude bekenden gesproken. Het was zo gezellig dat ik het jammer vond dat de dag alweer voorbij was”, aldus één van hen.
Afsluitend was er voor iedereen een heerlijke warme maaltijd naar keuze van maaltijdservice Patyna & Antonius. Het gezellige uitje werd georganiseerd door de thuiszorgteams van Workum in samenwerking met Thuishotel.

Thuishotel organiseert regelmatig gezellige uitjes. Lijkt het u ook leuk om eens mee te gaan? Houd via www.thuishotel.nl de uitjes in de gaten of bel naar 0515-461234 om te vragen wat er op het programma staat.